Rubb Industries AS er del av Zurhaar & Rubb konsernet.

Flag

Plamek

Plamek AS er fokusert på å levere løsninger for konstruksjon, vedlikehold og ettermarkedet for et bredt spekter av markedssektorer. En viktig del av Rubb Industries AS av selskaper, Plamek (tidligere Hallmaker Byggservice) går tilbake til sine røtter med en endring av navn.
I 1984 overtok den tredje generasjonen av Torgersen-familien den veletablerte familie virksomheten og skapte Plamek AS og HTS Hans Torgersen & sønn AS. Plamek er en forkortelse for plast mekanisk (Plastic Mechanic).

Plamek-divisjonen var dedikert til å videreutvikle PVC-hall virksomheten, som først ble etablert i Rubb Industries AS i Krøderen i 1969. Plamek fortsatte med å konstruere mer enn 800 Plamek merkede bygninger rundt om i Norge. Mange prosjekter inkluderte små industrielle telt for lagringsformål, opp til 12 x 30 m². All sveising og PVC-produksjon fant sted i Krøderen, med en sterk historie for å støtte den lokale økonomien.

Etter at Rubb Industries AS ble slått sammen med Rubb Group, en ledende spesialist innen stoffbygninger, tok Rubb arbeidet til Plamek (som sørget for stoff belagte bygninger) i Norge. Hallmaker etablerte seg videre i byggemarkedet med etableringen av Hallmaker Byggservice, som har installert mer enn 2 500 bygninger hittil.

Nå med mer enn 35 ansatte og 160 bygg ferdigstilt i 2017/2018 jobber virksomheten henholdsvis med å gjenopplive Plamek navnet til å representere løsninger for konstruksjon, vedlikehold og ettermarkedet.

Lars Erik hoff, CEO i Plamek:
«Plamek er et selskap som samler, deler opp, flytter og utfører service på membran og stål bygninger. Vi har 30 dyktige service folk med mer enn 30 års erfaring. Vårt arbeid er i hovedsak gjennomført i Norge, men vi jobber også rundt om i verden. Sammen med Hallmaker og Rubb tilbyr vi våre kunder skreddersydde bygninger med serviceavtaler. Våre kunder finner ut at å eie eller leie våre bygninger er enkelt, slik at de kan fokusere på sine viktigste operasjoner og ikke bygningen.

Hallmaker konsernsjef Rune Martini tilføyde: «Plamek sitt neste skritt er å begynne å konstruere større anlegg (stål-og stoff bygge løsninger) i flere markedssektorer, steder i Norge og rundt om i verden. Det er også planer om å skape et Plamek akademi for å styrke kompetansen, skape sterke installasjons-og service team.»

Samtidig vil serviceavtaler med Plamek redusere risikoen av uforutsette kostnader og nedtid på Hallmaker eller Rubb bygninger. Lave og forutsigbare vedlikeholdskostnader tillater sluttbrukerne å fortsette å sikre selskapets lønnsomhet. Plamek serviceavtaler sikrer at kvaliteten og nytten av bygningen opprettholdes, gjennom regelmessig og profesjonelt vedlikehold. Dette bidrar til å beholde verdien av bygningen.

Serviceavtalen sikrer også at kravene til intern kontroll forskrift ivaretas på en trygg, økonomisk og effektiv måte. Plamek fagfolk handler raskt for å sikre et effektiv og profesjonelt behandling hvis noe uforutsett skulle skje. En 48-timers garanti for å korrigere skader forårsaket av innbrudd, vannlekkasje, brann, storm, orkan, jordskjelv eller andre eksterne påkjenninger, er også tilgjengelig.