Rubb Industries AS er del av Zurhaar & Rubb konsernet.

Flag

Stålbygg

I over 30 år har Hallmaker vært en av Norges ledende leverandører av stålbygninger. Selskapet ble startet i 1919 i Oslo av Hans Kristian Torgersen, med fokus på varehus og stålbygninger. Hallmaker lager designet og setter sammen bygninger og haller enten uten isolering eller med Linto-isolering. De arkitektoniske løsningene er alltid tilpasset den enkelte kundes behov. På samme tid jobber vi pågående med å utvikle og innføre det aller siste innen byggeteknologi. Hovedsakelig produserer vi bygninger som er 1000 kvadratmeter eller større, selv om vi også påtar oss mindre prosjekter noen ganger.
 
Stålstrukturer er en fleksibel måte å bygge på. Stålbygninger har en kortere og mer forutsigbar produksjonstid enn andre bygningstyper. I tillegg er stålbygninger meget miljøvennlige og enkle å vedlikeholde.
 
Hallmaker lager stålbygninger i alle slags størrelser. Stålbygningene leveres i henhold til Norsk Standard og oppfyller lokale krav til snø- og vindpåkjenning. Stålbygningene leveres vanligvis med flate tak, for å være i samsvar med norske kommunale planer som ofte regulerer bygningenes geometriske utforming. Vi har levert stålbygninger bl.a. til Norwegian Air Shuttle, Rema 1000 og Kværner Stord.
 
Flere eksempler på typen bygninger og haller vi leverer, kan du se på www.hallmaker.com. Enten du ønsker å kjøpe eller leie, gir en stålbygning fra Hallmaker deg anledning til å fokusere på kjerneaktivitetene, med medfølgende merverdi over bygningens levetid. 
 
Samtidig gir en leasingavtale deg ekstra forutsigbarhet mht. kostnader, uten en stor kapitalkostnad med det samme. Alle vedlikeholdskostnader er inkludert i serviceavtalen for Hallmaker-stålbygninger.
 
For å finne ut mer kan du ta kontakt med oss ved å fylle ut skjemaet. Vi ser frem til å høre fra deg.
 
Les mer på Hallmaker.no